• Home
  • WPMU DEV WordPress plugins en services

WPMU DEV WordPress plugins en services

Jouw all-in WordPress platform

WPMU DEV WordPress plugins en services

WordPress is het meest populaire Content Management Systeem. Bij All-in WordPress bieden wij u een totaalpakket dat op elkaar is afgestemd. Dit resulteert in veilige, snelle een eenvoudig te beheren websites. Wij maken hiervoor gebruik van de diensten van WPMU DEV. Het totaalpakket van WPMU DEV bestaat uit:

WPMU DEV hosting

Uw website hosten wij op een Virtual Private Server. Een VPS is een virtuele server die beschikt over eigen geheugen, processor en IP-adres. Uw VPS is onafhankelijk van andere websites; hierdoor presteert uw WordPress website zeer goed en is uw server eenvoudig te backuppen en uit te breiden.

WPMU DEV premium plugins

WordPress is het Content Management Systeem en is daardoor geen eindproduct. WordPress gecombineerd met een thema en enkele plugins vormen samen uw unieke website.

WPMU DEV ontwikkelt essentiële beveiligings- en optimalisatie plugins voor optimalisatie van afbeeldingen en website performance, back-up, Search Engine Optimization (SEO), marketing, beveiliging en online formulieren.

WPMU DEV WordPress Hub

U beheert uw website en server in de WordPress Hub, inclusief o.a. DNS, domeinen, back-up, firewall, e-mail en plugin updates. De Hub automatiseert uw website.

Core-, thema- en plugin updates worden automatisch geïnstalleerd. Back-ups worden iedere dag gemaakt. U heeft inzicht in statistieken en SEO resultaten.

Managed WordPress hosting

Uw website beschikt over een eigen processor, geheugen, SSD opslag en IP-adres. Dit komt de prestaties en veiligheid ten goede. Het technische beheer van uw VPS en uw domeinnamen wordt door All-in WordPress uitgevoerd. Via het klantenpaneel, de helpdesk en live-chat kunt u eenvoudig een verzoek doorgeven.

Geoptimaliseerde WordPress hosting

Serverlocatie in Nederland

Automatische updates WordPress en plugins

Gratis SSL certificaten voor alle domeinen

Malware detectie en verwijderen daarvan

Geautomatiseerde dagelijkse back-ups

Bestaande website eenvoudig verhuizen

Gratis SSL certificaat, SFTP en SSH toegang

Beheer ook zelf uw server

Wij beheren uw server. U kunt uw server ook zelf beheren.

Wij bieden geen shared hosting

Een WordPress website staat op een server. Vaak wordt door hostingsbedrijven een zogenaamde shared webhosting omgeving geboden. Bij shared webhosting biedt een fysieke server onderdak aan tientallen websites van diverse klanten. Al deze websites maken gebruik van het geheugen, het IP-adres en processor van de fysieke server. Dit is voornamelijk een kosteneffectieve methode.

Wij bieden geen shared hosting, uitsluitend VPS hosting. Uw website staat dan op uw eigen virtuele server (Virtual Private Server) en is onafhankelijk van andere websites. Dat komt de prestaties ten goede.

Managed Virtual Private Server hosting

Bij All-in WordPress maken we gebruik van Virtual Private Servers. Een VPS is een virtuele server die beschikt over eigen geheugen, processor en IP-adres. Uw VPS is onafhankelijk van andere websites; hierdoor presteert uw WordPress website zeer goed en is uw server eenvoudig te backuppen en uit te breiden.

Het technische beheer van uw VPS en uw domeinnamen wordt door All-in WordPress uitgevoerd. Via het klantenpaneel, de helpdesk en live-chat kunt u eenvoudig een verzoek doorgeven.

De meeste klanten kiezen voor het Bronze pakket. Mocht u op een later moment de behoefte hebben aan een grotere capaciteit, dan kunnen wij een upgrade uitvoeren. Als u gebruik gaat maken van WooCommerce of andere zware applicaties, dan raden wij u aan om gebruik te maken van Silver of Gold.
Waarom All-in WordPress?

Ons WordPress platform biedt u een managed server, essentiële beveiligings- en SEO plugins, het YOOtheme Pro thema om zelf uw website te ontwikkelen, ActiveCampaign e-mail marketing en ondersteuning op al onze diensten.


Nieuw:

Vanaf € 13,50 per maand. Maandelijks of jaarlijks opzegbaar.
Nieuwsbrief
All-in WordPress
  • Postadres (geen bezoekadres)
    Robijnstraat 27, Ede
  • info@allinwordpress.nl
  • 085 – 06 07 008
  • KvK Arnhem: 64002578
  • BTW nr.: NL001390914B85
  • NL97SNSB0925623725