Deel deze pagina
Deel deze pagina

WooCommerce webshop ontwikkelen

Het ontwikkelen van een WooCommerce webshop is maatwerk. Dit traject gaan wij graag met u aan. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen. 


Webshop ontwikkeling
Bronze VPS
  • Meest gekozen door klanten

Dedicated RAM
1 GB
Aantal vCPUs
1
SSD opslag
25 GB
Bandbreedte
1 TB

Juni aanbieding
Begin met een sterke basis: de gestandaardiseerde website

De gestandaardiseerde website is snel online en biedt een sterke basis voor uw website. Uw WordPress website is op ieder moment uit te breiden.

WordPress en Pagebuilder Pro

Uw maatwerk website wordt gebouwd op het Content Management Systeem WordPress. Onze Pagebuilder Pro en alle inbegrepen plugins worden geïnstalleerd. De Pagebuilder stelt u instaat om eenvoudig pagina’s aan te passen of toe te voegen.

WordPress Hub

U beheert uw hosting en website in de WordPress Hub. Ook heeft u hier inzicht in de belangrijkste veiligheids-, performance- en SEO rapportages. De Hub automatiseert een groot deel van het dagelijks onderhoud aan uw website. Zo worden er iedere nacht back-ups gemaakt en worden plugins, thema’s en WordPress updates automatisch geïnstalleerd.

Juni aanbieding

Bestel het Bronze hostingspakket (incl. domeinnaam en 6 plugins) voor € 16,00 p/m (was € 19,00 p/m). Bij een jaarabonnement ontvangt u 2 maanden gratis.
Waarom All-in WordPress?
Alles wat u nodig heeft om een succesvolle website te (laten) ontwikkelen.