Deel deze pagina
Deel deze pagina

Website voor € 349,00

De kosten voor een website lopen sterk uiteen. Dat komt voornamelijk door maatwerk en de tijdsbesteding aan de lay-out van een website. Niet iedereen heeft een maatwerk website nodig en daarom hebben we een gestandaardiseerde WordPress website ontwikkeld in combinatie met Pagebuilder Pro die eenvoudig aangepast kan worden aan uw persoonlijke wensen.


Gestandaardiseerd?
Bronze VPS
 • De lay-out van uw website wordt gebaseerd op het ontwerp van de All-in WordPress website. Dat scheelt ontwikkeltijd en daardoor kosten. Door uw eigen teksten, logo, kleuren en afbeeldingen toe te voegen ontwikkelen we uw eigen professionele WordPress website.
De gestandaardiseerde website kost € 349,00 excl. 21% BTW. Dit betreft de eenmalige ontwikkelingskosten voor een basisontwerp die naar wens kan worden aangepast naar uw wensen.
 • 3 volledig opgemaakte pagina’s
 • Plaatsen van uw logo
 • Toepassen van uw kleurenschema
 • Configuratie van domein en DNS
 • Configuratie van template
 • Configuratie van inbegrepen plugins
 • Admin toegang tot WordPress
 • Configuratie van 1 formulier

Maatwerk kan als meerwerk worden uitgevoerd. De gestandaardiseerde website fungeert dan als basiswebsite.

DienstTermijnKosten
Gestandaardiseerde website
Eenmalig
€ 349,00 excl. BTW
Hosting op Bronze VPS
Jaar
€ 160,00 excl. BTW per jaar
Sitebuilder Pro
Jaar
€ 72,00 excl. BTW per jaar
Domeinnaam (.nl)
Jaar

1 inbegrepen

ActiveCampaign e-mail marketing
Maand of jaar

Optioneel, zie tarieven

Cookie- en privacyverklaring
Jaar

Optioneel, zie tarieven

 • Meest gekozen door klanten

Dedicated RAM
1 GB
Aantal vCPUs
1
SSD opslag
25 GB
Bandbreedte
1 TB

Augustus aanbieding

Hoe ziet een gestandaardiseerde website er uit?

We maken gebruik van een gestandaardiseerde header. Deze bevat uw logo, hoofdmenu en ruimte voor een call to action. Hier kan bijvoorbeeld uw telefoonnummer worden gecommuniceerd. Daaronder staat een afbeelding over de gehele breedte van de pagina. In deze afbeelding staat een tweede call to action, specifiek voor de betreffende pagina. Daarnaast worden de breadcrumbs en social media icoontjes weergegeven.

Alle content onder de header levert u aan. Er worden 3 pagina’s volledig door All-in WordPress opgemaakt. Dankzij het kopiëren van pagina’s en elementen kunt u zelf de resterende pagina opbouwen. U kunt dit ook aan All-in WordPress uitbesteden tegen meerwerk. 

Uw logo
 • 0123-456 789
Home > Vloeren > PVC vloeren
Deel deze pagina
Wie zoekt naar een vloer die onderhoudsarm is, kiest voor een pvc vloer. Met deze kunststofvloeren zijn alle designs mogelijk; een houtlook, betonlook, tegellook of zelfs een prachtig visgraatmotief. Pvc vloeren zijn bovendien uitstekend te combineren met vloerverwarming.

Floorify F051 Coconut

€ 36,95 per m²
Kleur F051 Coconut uit de Planken Klassiek Formaat collectie van Floorify.

Floorify F050 Crémant

€ 36,95 per m²
Kleur F050 Crémant uit de Planken Klassiek Formaat collectie van Floorify.

Floorify F054 Truffle

€ 36,95 per m²
Kleur F054 Truffle uit de Planken Klassiek Formaat collectie van Floorify.

Floorify F010 Cap Blanc

€ 44,95 per m²
Kleur F010 Cap Blanc uit de Planken Groot Formaat collectie van Floorify.
Uw logo
 • Afspraak inplannen
Home > Behandelingen > Esthetische tandheelkunde
Deel deze pagina
Esthetische tandheelkunde wordt ook wel cosmetische tandheelkunde genoemd en omvat de tandheelkunde waarin het uiterlijk van het gebit met tandheelkundige hulpmiddelen verfraaid wordt.
 • Verhelpen van verkleuringen
 • Veranderen van de vorm van een tand
 • Dichtmaken van spleten tussen de tanden

Afspraak inplannen

Naast diverse specialisaties zijn we een reguliere tandartspraktijk. Alle basisbehandelingen worden met zorg uitgevoerd. Dat kwaliteit hoog in ons vaandel staat blijkt uit het feit dat er enkel tandartsen in dienst zijn die een zeer goede opleiding hebben gehad. Tevens volgt elke medewerker in ruime mate bij- en nascholing om zichzelf te blijven ontwikkelen.

Wilt u ook gebruik maken van de gestandaardiseerde website?

Bestel de gestandaardiseerde website eenvoudig in combinatie met hosting en Pagebuilder Pro via ons bestelformulier.

WordPress en Pagebuilder Pro

Uw gestandaardiseerde website is gebouwd op het Content Management Systeem WordPress. Onze Pagebuilder Pro en alle inbegrepen plugins zijn vooraf geïnstalleerd. De Pagebuilder stelt u instaat om eenvoudig pagina’s aan te passen of toe te voegen.

WordPress Hub

U beheert uw hosting en website in de WordPress Hub. Ook heeft u hier inzicht in de belangrijkste veiligheids-, performance- en SEO rapportages. De Hub automatiseert een groot deel van het dagelijks onderhoud aan uw website. Zo worden er iedere nacht back-ups gemaakt en worden plugins, thema’s en WordPress updates automatisch geïnstalleerd.

Lay-out van deze website

Het ontwikkelen van een unieke lay-out voor een website is tijdsintensief. De gestandaardiseerde website is gebasseerd op de lay-out van deze website. Uiteraard zijn andere kleuren, teksten en afbeeldingen eenvoudig naar wens aan te passen.

5 inbegrepen pagina’s

Er worden 5 pagina’s naar keuze opgemaakt. Deze pagina’s kunnen vervolgens dienen als template zodat u eenvoudig zelf nieuwe pagina’s kunt toevoegen en opmaken.

Uw huisstijl

Kleuren, lettertypen, afbeeldingen en uiteraard uw logo kunnen naar wens aangepast worden. Niemand ziet dat u gebruik maakt van een reeds bestaand ontwerp. 

Augustus aanbieding

Bestel het Bronze hostingspakket (incl. domeinnaam en 6 plugins) voor € 16,00 p/m (was € 19,00 p/m). Bij een jaarabonnement ontvangt u 2 maanden gratis.
Waarom All-in WordPress?
Alles wat u nodig heeft om een succesvolle website te (laten) ontwikkelen.