Deel deze pagina
Deel deze pagina

Beheer uw server en website in de Hub

All-in WordPress managed uw server. Zelf heeft u toegang tot de WordPress Hub waarmee u uw website en hosting kunt beheren. Ook heeft u inzicht in de belangrijkste veiligheids-, performance- en SEO rapportages. De Hub automatiseert een groot deel van het dagelijks onderhoud aan uw website. Zo worden er iedere nacht back-ups gemaakt en worden plugins, thema’s en WordPress updates automatisch geïnstalleerd. Dat houd uw website veilig en up-to-date.


WordPress Hub

Geautomatiseerde updates

WordPress, de geïnstalleerde plugins en thema’s worden iedere 3 uur automatisch geüpdatet. Bij het updaten wordt vóóraf een back-up gemaakt en de website wordt na het updaten gecontroleerd op werking (uptime).

Geautomatiseerde back-ups

Uw website wordt iedere nacht geback-upt, volledig geautomatiseerd. Ook stelt de Hub u in staat om zelf een backup te maken, bijvoorbeeld om een test uit te voeren.

Snelheid

Een trage website is vervelend en ongunstig voor zoekmachines. De Hub voert periodiek een snelheidsscan uit en geeft advies over snelheidoptimalisaties.

SEO: zoekmachine optimalisatie

De plugin SmartCrawl Pro wordt op uw website geïnstalleerd. Deze SEO plugin stelt u (of ons) in staat om uw content te optimaliseren voor o.a. Google. De Hub controleert continue de SEO-status van uw website.

Uptime

Uw website wordt continue gemonitord. Als uw website niet bereikbaar is i.v.m. een storing, dan wordt dit direct gesignaleerd. Het probleem wordt dan pro-actief verholpen. Als dit niet mogelijk is, dan wordt All-in WordPress hier direct van op de hoogte gebracht.

Beveiliging

Om de beveiligingsrisico’s tot het minimale te beperken wordt uw website regelmatig pro-actief gescand. Daarnaast voeren wij beveiligingsaanpassingen door en wijzigen wij o.a. de standaard beheerpagina van WordPress (wp-admin) naar een andere url. De Hub toont een actueel overzicht van de veiligheid van uw website.
Wilt u ook gebruik maken van de WordPress Hub?

De WordPress Hub is inbegrepen bij al onze hostingspakketten.
Waarom All-in WordPress?
Alles wat u nodig heeft om een succesvolle website te (laten) ontwikkelen.