Deel deze pagina
Deel deze pagina

Freelance webdevelopment

Mijn naam is Niels en ik werk fulltime als webdeveloper in loondienst en ben daarnaast actief als freelancer. Het maken van websites spreekt mij aan omdat de techniek continue verandert, je tegen commerciële uitdagingen aanloopt (bijvoorbeeld bij webshops of e-mailmarketing) en je je creativiteit kunt omzetten in een werkend product.

Als u vragen heeft, dan kunt u mij bereiken via niels@allinwordpress.nl of via live-chat. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Ik zie er naar uit om gezamenlijk uw nieuwe website te realiseren.


Ervaring met

  • Diverse Content Management Systemen
  • Social media & online marketing
  • E-mail marketing
  • Zapier
  • WooCommerce

In 2009 bestelde ik mijn eerste domein en hostingspakket. Ik koos destijds voor het Joomla CMS. Een paar jaar later ontwikkelde ik alle Joomla websites met behulp van Pagebuilder Pro. Webshops bouwde ik met Magento. Inmiddels zet ik Joomla en Magento niet meer in en gebruik ik WordPress en WooCommerce. Pagebuilder Pro gebruik ik sinds 2012 voor al mijn projecten.

Waarom WordPress?

Het WordPress CMS wordt voor vele toepassingen gebruikt. Van informatieve websites tot webshops en van e-learning tot blog. WordPress is al een tijdlang het meest gebruikte content management systeem, en laat concurrenten als Joomla, Drupal, Magento, Shopify, Blogger en Squarespace ver achter zich. Ruim 30% van de top 10-miljoen websites maakt gebruik van WordPress.

Veilige WordPress websites

WordPress websites brengen echter, vaker dan gewoonlijk, beveiligingsrisico’s met zich mee. Door het grote aantal websites is het voor hackers een interessant doelwit.

Juist als freelancer of als klein bedrijf zonder eigen webdeveloper moet je mijns inziens kiezen voor een sterke basis die deze risico’s tot het minimum beperkt.

ActiveCampaign e-mail marketing

Ik ben ook partner van ActiveCampaign. Met ActiveCampaign verstuurt u e-mail nieuwsbrieven en automatiseert u uw marketing activiteiten. De inbegrepen plugins beschikken over ActiveCampaign integraties. 

Waarom All-in WordPress?
Alles wat u nodig heeft om een succesvolle website te (laten) ontwikkelen.