Deel deze pagina
  • Home
  • Blog
  • Houd uw WordPress website geback-upt
Deel deze pagina

Houd uw WordPress website geback-upt

Met Backup Manager en de WordPress Hub


Maak een WordPress-back-up met één klik

Om met slechts één klik een volledige back-up van een website rechtstreeks vanuit de Hub te maken, gaat u naar het tabblad Back-ups en klikt u op de knop in het Dashboard Back-ups. De Hub begint automatisch met het maken van een back-up van uw site. Zodra de back-up is voltooid, wordt deze weergegeven in de lijst met beschikbare back-ups.

  • Uw back-ups worden veilig offsite opgeslagen in de back-up opslag en/of een externe opslagservice volgens uw configuratie-instellingen.
  • Gehoste back-ups worden 30 dagen bewaard (50 dagen op Snapshot). Als u uw opslaglimiet bereikt, wordt uw oudste back-up vervangen door een nieuwe.
  • Als een back-up om welke reden dan ook mislukt, wordt deze rood gemarkeerd op de back-uplijst van het Dashboard.

Plan automatisch back-ups van WordPress

Als u Snapshot gebruikt om een ​​back-up van uw sites te maken, kunt u een back-upschema (maandelijks, wekelijks, dagelijks) maken vanuit de Hub door naar het tabblad Back-ups te gaan en Schema instellen te selecteren in het menu Instellingen.

Controleer gedetailleerde back-upinformatie

Om details van uw back-ups te bekijken, gaat u naar de Hub gevolgd door het Backups-tabblad en klikt u op een back-up item. Hierdoor wordt een pop-upvenster geopend met uw back-upgegevens. Klik op het pictogram Instellingen om extra opties weer te geven waarmee u uw back-ups kunt downloaden en herstellen.

Herstel uw back-ups veilig

Met de Hub kunt u eenvoudig uw back-ups downloaden en herstellen. Om uw website te herstellen vanaf een volledige of incrementele back-up, selecteert u uw site in de Hub, klikt u op het tabblad Back-ups en klikt u vervolgens op een back-up uit uw lijst met beschikbare back-ups.

Waarom All-in WordPress?
Alles wat u nodig heeft om een succesvolle website te (laten) ontwikkelen.