Afbeelding optimalisatie voor WordPress

Optimaliseer uw afbeeldingen met Smush Pro

Afbeeldingen zijn een van de belangrijkste elementen op uw website en het optimaliseren ervan kan het verschil zijn tussen een populaire site die een geweldige gebruikerservaring biedt en een die geen verkeer of conversies genereert. Maar afbeeldingen zijn wel ingewikkeld…

Als je je afvraagt wat de beste WordPress-beeldoptimalisatie is, zoek dan niet verder dan onze eigen Smush Pro. Combineer het met Hummingbird en SmartCrawl SEO, omdat alle drie de prestaties van uw afbeeldingen aanzienlijk kunnen verbeteren.

Bekijk de afbeelding hieronder:

Deze afbeelding is afkomstig van de beeldbank unsplash.com. Bekijk hier de originele foto. De originele foto is 6,19 MB groot en meet 7482 bij 4991 pixels. De foto wordt vrij groot afgebeeld op deze pagina maar de originele afmetingen zijn veel te groot. Dit heeft een negatieve invloed op de laadtijden en dit ga je terugzien in de Google resultaten. 

Smush Pro

Bij het toevoegen van een afbeelding aan WordPress Media, wordt de originele foto van unsplash.com gedownload. De volle 6,19 MB in bovenstaand voorbeeld. Smush Pro optimaliseert de foto direct en automatisch naar efficiëntere waarden. Bovenstaande foto is gesmushed naar meerdere afmetingen en bestandsgroottes. Ook is de kwaliteit van de foto verlaagd waardoor deze sneller te laden is. De kwaliteit is echter nog steeds zeer goed. 

Als u de foto hierboven zou downloaden, dan download u een bestand van 301 kB welke 1920 bij 1281 pixels meet. Dat is wat Smush Pro voor uw website kan betekenen. 

U hoeft niets te doen!

U voegt een afbeelding toe zoals u dat gewend bent. Smush optimaliseert de afbeelding direct en voegt de juiste versie toe. U heeft geen Photoshop of andere tools nodig. 

Waarom All-in WordPress?

Ons WordPress platform biedt u een managed server, essentiële beveiligings- en SEO plugins, het YOOtheme Pro thema om zelf uw website te ontwikkelen, ActiveCampaign e-mail marketing en ondersteuning op al onze diensten.


Nieuw:

Vanaf € 14,50 per maand. Maandelijks of jaarlijks opzegbaar. Ontvang 2 maanden gratis bij jaarabonnement.
Nieuwsbrief
Inloggen
In de WordPress Hub beheert u uw server en website. Op het klantenpaneel beheert u uw diensten.
All-in WordPress
  • Postadres (geen bezoekadres)
    Robijnstraat 27, Ede
  • info@allinwordpress.nl
  • KvK Arnhem: 64002578
  • BTW nr.: NL001390914B85
  • NL97SNSB0925623725